Ejen Hartanah Berdaftar Aktif

Saya merupakan Ejen Hartanah Berdaftar dan berpengalaman menguruskan jualan rumah, sewaan rumah, lot komersil dan tanah di sekitar Negeri Sembilan yang aktif di kawasan Seremban, Sendayan, Nilai, Labu, Bandar Enstek, Senawang, Port Dickson, Rantau, Rembau dan Kuala Pilah. Juga kini aktif dikawasan Negeri Melaka dan Selatan Negeri Johor.

SAYA MENAWARKAN SERVIS JUAL BELI RUMAH, TANAH DAN BANGUNAN KEDAI

Ejen_Hartanah_Berdaftar_01

Adakah Anda Sedang Mencari Ejen Hartanah Berdaftar?
Untuk Menguruskan Jualan dan belian hartanah anda di Negeri Sembilan, Melaka dan selatan Johor?
Jika YA, Teruskan Membaca

Masalah Pemilik Rumah Masa Kini

 • Tidak tahu nilai pasaran terkini.
 • Tidak tahu harga yang sesuai patut jual.
 • Tidak tahu proses jual beli yang betul.
 • Tidak tahu bagaimana cara iklan yang betul dan efisyen
 • Amat Sukar nak dapatkan pembeli serius dan layak.
 • Sering Pening dengan pembeli yang banyak bertanya soalan.
 • Asyik Buang masa dengan karenah pembeli tak serius.
 • Nak jual rumah takut ditipu oleh broker haram.
 • Tidak tahu semak kelayakkan pinjaman bank atau kerajaan pembeli

Jika masalah anda seperti diatas

BIAR SAYA BANTU ANDA

Saya merupakan Ejen Hartanah Berdaftar di Syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd (REN26450)

Kepakaran saya adalah menguruskan jualan, belian dan sewaan pelbagai jenis rumah, tanah, kedai dan kilang di Seremban, Sendayan, Nilai, Labu, Bandar Enstek, Senawang, Rantau, Rembau, Port Dickson Dan Kuala Pilah

KENAPA PERLU MELANTIK EJEN HARTANAH BERDAFTAR?

Anda akan mendapat servis konsultasi mengikut standard yang telah ditentukan oleh lembaga pemantau ejen hartanah iaitu LPPEH. Kami hanya mengenakan yuran mengikut peruntukan undang-undang sahaja (Estate Act).

Jualan Hartanah akan diuruskan secara profesional seperti semak nilai pasaran terlebih dulu, baca info di geran dengan tepat, melihat kondisi hartanah dan mengambil gambar yang kemas dan berkualiti.

Rumah yang dipasarkan perlu bersaing dengan ratusan malahan ribuan rumah lain dengan pelbagai proses dan prosedur perundangan. Jadi ejen hartanah akan uruskan tanpa perlu anda pening kepala lagi setiap hari.

PERANAN EJEN HARTANAH BERDARFTAR

KENAPA ANDA PERLU MELANTIK EJEN HARTANAH UNTUK PENJUALAN HARTANAH ANDA?

berperanan sebagai pemudahcara dan wakil dari pihak pemilik dan pembeli dalam urusan jual beli sehingga semua proses selesai.

Ini akan membantu menjimatkan masa serta memudahkan urusan anda.

Sedikit Pengenalan Tentang Diri Saya
Nama saya SYAHRUSAID atau lebih mesra di panggil SAID merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar yang bernaung di bawah syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd cawangan Seremban. Telah terlibat dalam bidang hartanah sejak Januari 2016 dan aktif sepenuh masa hingga sekarang.
Dari pengalaman tersebut, saya telah terlibat dengan segala jenis hartanah iaitu tanah, lot banglo, rumah teres setingkat atau dua tingkat, apartment, kondominium, perumahan kos rendah, rumah kedai, pejabat dan lain-lain lagi yang berkaitan.
Sebagai seorang perunding hartanah, saya perlu bersikap profesional dan tertakluk pada akta dan undang-undang yang dikeluarkan oleh kerajaan serta dipantau oleh LPPEH

APAKAH STRATEGI DAN TEKNIK YANG SAYA GUNAKAN UNTUK MEMASTIKAN HARTANAH ANDA BERJAYA DIJUAL?

 • Kami akan melakukan kajian pasaran sebelum mengiklankan rumah anda. Semak nilai pasaran dan harga permintaan semasa. Ejen akan memastikan rumah yang diiklankan kekal kompetitif dan boleh bersaing dengan unit lain yang berhampiran.
 • Kami akan mengambil gambar rumah anda secara profesional supaya rumah anda kelihatan lebih menarik dan lebih menonjol berbanding unit-unit lain disekitarnya.
 • Kami akan membuat analisis dan kajian mengenai harga rumah berdasarkan keadaan semasa rumah, lokasi rumah, kemudahan dan fasiliti sekitar kawasan perumahan, akses jalan dan juga lebuhraya.
 • Kami akan mengiklankan rumah anda di semua saluran dan medium menjual berbayar dan secara premium dan popular agar segera terjual pada pembeli berkelakan
 • Sebagai perunding hartanah berdaftar, kami mempunyai hubungan baik dengan pegawai bank, peguam, jurunilai bagi tujuan melancarkan urusan penjualan hartanah anda.

Nak Saya Bantu Anda?

Klik Sahaja Dibawah Ini Untuk Whatsapp Saya

0123262463