Saya merupakan Ejen Hartanah Berdaftar dan berpengalaman menguruskan jualan rumah, sewaan rumah, lot komersil dan tanah di sekitar Negeri Sembilan yang aktif di kawasan Seremban, Sendayan, Nilai, Labu, Bandar Enstek, Senawang, Port Dickson, Rantau, Tampin, Gemas, Gemenceh, Pedas, Rantau, Bandar Sri Jempol, Rembau dan Kuala Pilah

SAYA MENAWARKAN SERVIS JUAL BELI RUMAH, TANAH DAN BANGUNAN KEDAI

Sekiranya anda mencari dan merancang untuk menjual, menyewa & membeli rumah, saya adalah Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai Pentaksir Ejen Hartanah dan Pengurus Harta (LPPEH). Hubungi saya untuk urusan konsultasi seterusnya.

ANDA MEMPUNYAI MASALAH-MASALAH SEPERTI BERIKUT:

Sebenarnya, menjual rumah bukanlah perkara yang mudah. Banyak faktor perlu diberi perhatian agar transaksi jual beli hartanah berjalan lancar sehingga keakhirnya. Hubungilah saya segera agar saya dapat membantu anda. Saya menawarkan servis profesional dan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda. Anda pula boleh fokus kepada perkara yang lebih penting seperti kerjaya dan keluarga.

Bonus kepada pemilik dan pembeli hartanah, saya juga menawarkan perkhidmatan perundingan perwarisan hartanah dan urus pusaka secara percuma, menjadi pemudah cara untuk urusan rumah dan tanah pusaka yang tertunda, sukar mendapat persetujuan semua waris, ada perbalahan dan tiada muafakat bersama dalam pembahagian harta pusaka hingga mengakibatkan banyak urusan tertangguh dan harta pusaka menjadi terbiar dan tidak menjana hasil dan manfaat kepada semua waris. Anda boleh dapatkan khidmat tersebut di link ini:

Syahrusaid bin Mhd Othman
Home