Senarai Rumah Untuk Dijual

Taman Salam Nadiah Kota Rembau Negeri Sembilan

Kota Tampin Rembau

QR Code
Property Description

Taman Salam Nadiah Kota Rembau Negeri Sembilan

Asking Price RM 265K Nego

Details: Rumah Teres Setingkat (unit Tengah) Leasehold bumi lot 1300sqft (20×65) 3bilik tidur , 2tandas Bare Unit (unit macam dari pemaju/tidak pernah duduk)

Kemudahan : Shoplot – Walking distance Hospital Tampin – 8mini Klinik Kesihatan Kota – 8minit Klinik Kesihatan Tampin – 8minit IPD Tampin – 5minit Mydin Pulau Sebang – 8minit Econsave Tampin – 3mint KTM Pulau Sebang – 8minit Sek Kebangsaan Tampin – 3minit Sek Cherana Putih – 6minit SMK Tunku Besar – 3minit SMK Taman indah – 10minit SMA Repah – 9minit

Deposit 10% : 3.18% booking & 6.82% sign SPA. Peguam & bank di sediakan. Pembeli juga akan mendapat khidmat nasihat pengurusan harta & pusaka secara percuma

Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi atau whatsapp di talian :

SAID 012 326 2463 REN 26450 Legacy Real Property Sdn Bhd

* DEAR VALUED OWNERS: If you are owners of any properties (Landed House, Condominium, Apartment, Villa, Banglo, Flat, Land, shoplot, commercials building, factory) in Negeri Sembilan areas and planning to SELL or RENT your properties are also welcome to lists with me. I’m providing one stop supports services (Bankers, Lawyers, Valuers, MARKETING, Ready Prospecting, Documentations, Consultancy, 1 on 1 services)

#ejenhartanahmelaka #ejenhartanahnegerisembilan

Keterangan Asas
Property Description : <p>Taman Salam Nadiah Kota Rembau Negeri Sembilan</p> <p>Asking Price RM 265K Nego</p> <p>Details:<br /> Rumah Teres Setingkat (unit Tengah)<br /> Leasehold bumi lot<br /> 1300sqft (20×65)<br /> 3bilik tidur , 2tandas<br /> Bare Unit (unit macam dari pemaju/tidak pernah duduk)</p> <p>Kemudahan :<br /> Shoplot – Walking distance<br /> Hospital Tampin – 8mini<br /> Klinik Kesihatan Kota – 8minit<br /> Klinik Kesihatan Tampin – 8minit<br /> IPD Tampin – 5minit<br /> Mydin Pulau Sebang – 8minit<br /> Econsave Tampin – 3mint<br /> KTM Pulau Sebang – 8minit<br /> Sek Kebangsaan Tampin – 3minit<br /> Sek Cherana Putih – 6minit<br /> SMK Tunku Besar – 3minit<br /> SMK Taman indah – 10minit<br /> SMA Repah – 9minit</p> <p>Deposit 10% : 3.18% booking & 6.82% sign SPA.<br /> Peguam & bank di sediakan.<br /> Pembeli juga akan mendapat khidmat nasihat pengurusan harta & pusaka secara percuma </p> <p>Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi atau whatsapp di talian :</p> <p>SAID 012 326 2463<br /> REN 26450<br /> Legacy Real Property Sdn Bhd</p> <p>* DEAR VALUED OWNERS: If you are owners of any properties (Landed House, Condominium, Apartment, Villa, Banglo, Flat, Land, shoplot, commercials building, factory) in Negeri Sembilan areas and planning to SELL or RENT your properties are also welcome to lists with me. I’m providing one stop supports services (Bankers, Lawyers, Valuers, MARKETING, Ready Prospecting, Documentations, Consultancy, 1 on 1 services)</p> <p>#ejenhartanahmelaka<br /> #ejenhartanahnegerisembilan</p>
Jenis Pegangan : Pegangan Pajakan
Info Lain : Unit Bumiputera
Property Type : Teres Setingkat
Listing Type : Rumah Untuk Dijual
Listing ID : 1307
Price : RM265,000
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Luas Binaan : 1,000 Sqft
Year Built : 0
Luas Tanah : 1,300 Sqft
Alamat
Country : Negeri Sembilan
Street : Tampin
Street Number : Kota
Street Suffix : Rembau
Building Name : Taman Salam Nadiah
Floor Number : 1
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Akses Kejiranan
Sekolah Rendah/Menengah
Taman Permainan
Surau/Masjid
Stesen Minyak
Pasaraya/Pusat Beli Belah
Kedai Runcit
Restoren/Kedai Makan
Teres Setingkat Rumah Untuk Dijual
  • Listing ID
  • Bedrooms : 3
  • Bathrooms : 2
  • Luas Binaan : 1,000 Sqft
RM265,000
said Othman';
said Othman
  • Male
Kemayan Square
Ejen hartanah berdaftar aktif di kawasan Seremban, Seremban 2. Labu, Bandar Ainsdale, Bandar Sri Sendayan, NIlai, Bandar Enstek, Senawang, Seremban Jaya, Seremban Selatan, Rantau, Rembau, Tampin, Gemas, Bahau, Jelebu, Kuala Pilah, Kuala Klawang, dan seluruh Negeri Sembilan. Juga Sekitar Lembah Klang, Melaka, Kuantan & Ipoh
Contact Agent

Rumah untuk Dijual

Rumah untuk dijual yang aktif atau masih terdapat dipasaran pada waktu ketika ini. Senarai Rumah yang diiklankan meliputi kawasan sekitar lembah kelang, Negeri Sembilan, Melaka & Johor. ada juga senarai dari negeri- negeri yang lain seperti Perak dan Pahang. Senarai rumah untuk dijual ini juga akan ditambah dari semasa ke semasa.

Untuk kawasan Negeri Sembilan, senarai rumah untuk dijual difokuskan kawasan sekitar daerah seremban yang meliputi nilai serta senawang. Juga di sekitar kawasan Rantau yang juga tidak jauh dari senawang dan seremban. Tetapi masih menjadi kawasan pilihan kerana harga rumah masih lagi murah berbanding seremban dan senawang.

Senarai rumah untuk dijual selain kawasan di atas dalam Negeri Sembilan termasuklah Port Dickson, Rembau, Tampin, Kuala Pilah, Jempol Dan Gemas. Senarai tersebut bukan hanya untuk rumah di Negeri Sembilan sahaja malah juga termasuk negeri Melaka dan juga kawasan selatan Negeri Johor iaitu Daerah Muar meliputi kawasan sekitar Pagoh dan Tangkak.

Bagi kawasan Negeri Melaka yang terdapat 3 daerah iaitu daerah Alor Gajah, daeran Melaka Tengah dan juga daerah Jasin. Permintaan untuk penduduk setempat mendapatkan rumah di sekitar melaka juga amat menggalakan setiap hari. Banyak juga kawasan-kawasan perumahan baru disamping taman-taman perumahan yang sedia ada.

Kami menyediakan perkhidmatan jual beli rumah secara profesional berlandaskan undang-undang yang sah. Ini bagi memastikan proses-proses yang teratur agar kepentingan-kepentingan pihak-pihak yang berkenaan terjaga hak-hak mereka. Kepada pemilik-pemilik hartanah seperti rumah yang tanah yang ingin menjualkan hartanah mereka boleh menghubungi dengan kami melalui pelbagai medium komunikasi.

Kami boleh dihubungi melalui telefon, mesej pesanan ringkas(SMS) dan juga aplikasi Whatapps. Selain itu juga boleh melalui e-mail dan juga tinggalkan pesanan didalam laman web ini dengan pautan atau links yang disediakan.