Senarai Rumah Untuk Dijual

Taman Meranti Bahau Negeri Sembilan

Bahau

QR Code
Property Description

Taman Meranti Bahau Negeri Sembilan

Detail: – Teres 1 tingkat di lokasi hot – 3 bilik 2 bilik air – Freehold bumi unit – Rumah tengah – 1200sqft(20×60) B.U 1000sqft – Bebas banjir.

Kemudahan: – Terletak di tengah tengah pekan bahau. – 5 min ke Stadium Bahau,Balai Polis,Pasaraya dan Sekolah – 30 minit ke kuala pilah – 40 minit ke pekan gemas.

Potensi untuk sewa sangat tinggi .

Asking Price : RM220,000 Nego

Deposit 10% : 3.18% booking & 6.82% sign SPA. Peguam & bank di sediakan. Pembeli juga akan mendapat khidmat nasihat pengurusan harta & pusaka secara percuma

Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi atau whatsapp di talian :

SAID 012 326 2463 REN 26450 Legacy Real Property Sdn Bhd

* DEAR VALUED OWNERS: If you are owners of any properties (Landed House, Condominium, Apartment, Villa, Banglo, Flat, Land, shoplot, commercials building, factory) in Negeri Sembilan areas and planning to SELL or RENT your properties are also welcome to lists with me. I’m providing one stop supports services (Bankers, Lawyers, Valuers, MARKETING, Ready Prospecting, Documentations, Consultancy, 1 on 1 services)

#ejenhartanahmelaka #ejenhartanahnegerisembilan

Keterangan Asas
Property Description : <p>Taman Meranti Bahau Negeri Sembilan</p> <p>Detail:<br /> – Teres 1 tingkat di lokasi hot<br /> – 3 bilik 2 bilik air<br /> – Freehold bumi unit<br /> – Rumah tengah<br /> – 1200sqft(20×60) B.U 1000sqft<br /> – Bebas banjir.</p> <p>Kemudahan:<br /> – Terletak di tengah tengah pekan bahau.<br /> – 5 min ke Stadium Bahau,Balai Polis,Pasaraya dan Sekolah<br /> – 30 minit ke kuala pilah<br /> – 40 minit ke pekan gemas.</p> <p>Potensi untuk sewa sangat tinggi .</p> <p>Asking Price : RM220,000 Nego</p> <p>Deposit 10% : 3.18% booking & 6.82% sign SPA.<br /> Peguam & bank di sediakan.<br /> Pembeli juga akan mendapat khidmat nasihat pengurusan harta & pusaka secara percuma </p> <p>Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi atau whatsapp di talian :</p> <p>SAID 012 326 2463<br /> REN 26450<br /> Legacy Real Property Sdn Bhd</p> <p>* DEAR VALUED OWNERS: If you are owners of any properties (Landed House, Condominium, Apartment, Villa, Banglo, Flat, Land, shoplot, commercials building, factory) in Negeri Sembilan areas and planning to SELL or RENT your properties are also welcome to lists with me. I’m providing one stop supports services (Bankers, Lawyers, Valuers, MARKETING, Ready Prospecting, Documentations, Consultancy, 1 on 1 services)</p> <p>#ejenhartanahmelaka<br /> #ejenhartanahnegerisembilan</p>
Jenis Pegangan : Pegangan Kekal
Info Lain : Unit Bumiputera
Property Type : Teres Setingkat
Listing Type : Rumah Untuk Dijual
Listing ID : 1305
Price : RM220,000
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Luas Binaan : 1,000 Sqft
Year Built : 0
Luas Tanah : 1,200 Sqft
Alamat
Country : Negeri Sembilan
Street : Bahau
Building Name : Taman Meranti
Floor Number : 1
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Akses Kejiranan
Stesen KTM/MRT/LRT
Sekolah Rendah/Menengah
Taman Permainan
Surau/Masjid
Hospital
Stesen Minyak
Bank
Kedai Runcit
Restoren/Kedai Makan
Teres Setingkat Rumah Untuk Dijual
  • Listing ID
  • Bedrooms : 3
  • Bathrooms : 2
  • Luas Binaan : 1,000 Sqft
RM220,000
said Othman';
said Othman
  • Male
Kemayan Square
Ejen hartanah berdaftar aktif di kawasan Seremban, Seremban 2. Labu, Bandar Ainsdale, Bandar Sri Sendayan, NIlai, Bandar Enstek, Senawang, Seremban Jaya, Seremban Selatan, Rantau, Rembau, Tampin, Gemas, Bahau, Jelebu, Kuala Pilah, Kuala Klawang, dan seluruh Negeri Sembilan. Juga Sekitar Lembah Klang, Melaka, Kuantan & Ipoh
Contact Agent

Rumah untuk Dijual

Rumah untuk dijual yang aktif atau masih terdapat dipasaran pada waktu ketika ini. Senarai Rumah yang diiklankan meliputi kawasan sekitar lembah kelang, Negeri Sembilan, Melaka & Johor. ada juga senarai dari negeri- negeri yang lain seperti Perak dan Pahang. Senarai rumah untuk dijual ini juga akan ditambah dari semasa ke semasa.

Untuk kawasan Negeri Sembilan, senarai rumah untuk dijual difokuskan kawasan sekitar daerah seremban yang meliputi nilai serta senawang. Juga di sekitar kawasan Rantau yang juga tidak jauh dari senawang dan seremban. Tetapi masih menjadi kawasan pilihan kerana harga rumah masih lagi murah berbanding seremban dan senawang.

Senarai rumah untuk dijual selain kawasan di atas dalam Negeri Sembilan termasuklah Port Dickson, Rembau, Tampin, Kuala Pilah, Jempol Dan Gemas. Senarai tersebut bukan hanya untuk rumah di Negeri Sembilan sahaja malah juga termasuk negeri Melaka dan juga kawasan selatan Negeri Johor iaitu Daerah Muar meliputi kawasan sekitar Pagoh dan Tangkak.

Bagi kawasan Negeri Melaka yang terdapat 3 daerah iaitu daerah Alor Gajah, daeran Melaka Tengah dan juga daerah Jasin. Permintaan untuk penduduk setempat mendapatkan rumah di sekitar melaka juga amat menggalakan setiap hari. Banyak juga kawasan-kawasan perumahan baru disamping taman-taman perumahan yang sedia ada.

Kami menyediakan perkhidmatan jual beli rumah secara profesional berlandaskan undang-undang yang sah. Ini bagi memastikan proses-proses yang teratur agar kepentingan-kepentingan pihak-pihak yang berkenaan terjaga hak-hak mereka. Kepada pemilik-pemilik hartanah seperti rumah yang tanah yang ingin menjualkan hartanah mereka boleh menghubungi dengan kami melalui pelbagai medium komunikasi.

Kami boleh dihubungi melalui telefon, mesej pesanan ringkas(SMS) dan juga aplikasi Whatapps. Selain itu juga boleh melalui e-mail dan juga tinggalkan pesanan didalam laman web ini dengan pautan atau links yang disediakan.